allt jag vill

2010-08-25 / 21:53:00
Allt jag vill är att du ska öppna ditt hjärta och tala om vad du känner..
Varje gång jag ser dig i ögonen, ser jag en ängel.


Datakundskap!

2010-08-25 / 10:06:27
Nu sitter man här igen !
Efter att ha haft hotellkundskap och somnade så Camilla väckte till mig och tydligen hade läraren pratat med mig, jaja är man trött så är man.. Igår så jobbade jag när ja kom hem och det sdka jag göra på fredag och lördag.. Men ska prata med dom om lite planeringar jag har och så har jag blivit erbjuden att jobba på julborden på idas brygga i karlsborg i deccember:D

Nu orkar jag inte skriva mer.

Ha de ♥

.....

2010-08-24 / 22:27:53
Orkar inte det här längre..

Hem

2010-08-22 / 09:11:25
Vaknade för 30 min sen och har gjort mig ordning för att dra mig till centralen för att åka hem.. 
Här ifrån till centralen tar en timme så vi ska strax åka bara Ville blir klar snart.. 
Igår så vakna vi runt lunch, gjorde oss ordning och åkte till Globen och åkte upp på den, underbart! Sen drog vi hem till Angelica och Jerry och satt där och snacka en stund. Åkte hem och sen käka vi, gick en promenad och sen kolla filmer, Farsan, Euro trip och scery movie 4 somna inte förrens vid 3..

Medans jag har vart här upp har jag verkligen kunna funderat på allt om hur jag känner för dig och vidare..

Imorgon är det skola igen och har en vecka framför mig, nästa helg jobbar jag fredag och lördag det är skönt behöver lite extra pengar nu,... Men annars blir det nog en ganska lugn vecka.. 

Nej nu måste jag lämna datan och fundera på vad jag ska köpa till frukost.. 


Stockholm !

2010-08-20 / 19:21:15
Nu sitter jag hemma hos Ville och har äntligen kommit fram. Skolan idag var helt okej den gick ovanligt snabbt och helt plötsligt hade man slutat.. Camilla och jag satte oss och fikade och allmänt snacka tjejsnack<3. Nu ska jag bestömma film fölr kvällen och Ville fixar käk.. Hörs på söndag.

Ännu en dag

2010-08-19 / 18:02:48
Imorse vaknade jag 1 minut innan klockan ringde, så det var bara att gå upp och göra sig ordning med allt till skolan och ta bussen till Askersund och vidare till Hallsberg sen..
Dagen rullade på väldigt bra, vi hade praktist och teoretisktarbete idag. VI vart indelade i två grupper och grupp 1 skulle va i servering och grupp 2 va inne i köket och fixa lunch och fika.. Det vart krovstronganoff och sen kladdkaka :D. I serveringen gick vi vart allt stod,hur man ska klä sig och vad vi ska köpa, hygien och sen öva vi på att bära tallrikar,det franska sättet är lättare än det tyska men jag ska lära mig det tyska!.
Efter skolan tog jag bussen hem och somnade till och bussen från askersund och hem satt jag och pratade med min kusin som jag inte har snacka på år och dag, alltid lika kul.
Nu sitter jag och kollar efter kläder på hemsidor så ja kan beställa hem, ska snart byta om och ta stavarna ut i regnvädret och gå en 7 km promenad och sen köra lite magträning in i duschen och sen måste jag packa..

Imorgon kommer dan nog gå rätt fort och vi slutar 13.05 varje fredag, UNDERBART !.
Så efter skolan drar jag hem till Madde och snackar tjejsnack innan jagh tar tåget upp till stockholm och fördriver min helg där.. Ska va hos Ville och på lördag ska han,jag,Angelica och Jerry gå på Görnan bara för att jag ville det(A).. Men nu måste jag gå

Ha det underbart!

Jag försöker....

2010-08-18 / 22:08:02
Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du
Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du
Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig


Trött!!

2010-08-18 / 10:54:36

Hur kommer man orka gå upp klockan 5 i ett års tid?
Dagarna blir så långa/sega och sen är man trött och ändå kan man inte lägga sig i tid på kvällen.
Igår så laddade jag  upp lite bilder från sommaren men inte allt. Annrs så var skolan helt okej och efter skolan drog jag till Örebro för att ta sista grasisprutan men då hade dom ändrat öppe tider för öppet hus till idag så det var ju bara att åka hem igen så efter skolan idag ska jag till örebro igen:/ .
 
På fredag efter skolan ska jag träffa Madde och sen blir det att ta tåget till Stockholm :D
Ska träffa Ville och eventuellt familjen forsman. Ville hade har fyllt och kunde inte komma tidigare så åker ner nu till helgen nästa helg blir det att jobba och sen ska jag eventuellt åka upp igen till stockholm för att träffa Tommy eller så kommer han ner :)

Peter, vad känner du i egentligen? Kan du inte bara lyssna till ditt hjärta!





Allt jag vill är att du ska berätta


Sommaren 2010

2010-08-17 / 19:11:10

Fankrike(orkar inte lägga in allt)





Midsommar



9/7 en dag att minnas♥




Det är lite bilder av sommaren:)

Första dagen avklarad!

2010-08-16 / 19:44:33
Då var första dagen avklarad i skolan och det här kommer nog bli kanon..
Tack vare Camilla så gick dagen ännu fortare och gruppen jag ska ha när vi håller på i kök/servering kommer ocksåp bli kanon. Det känns helt underbart förutom att jag saknar känslan av att ha dig vid min sida..

Hemma igen efter många beskymmer!

2010-08-15 / 22:39:02
Hemma igen efter ha vart nere i vänersborg som ha vart helt undetbart!
Åkte ner i onsdag och tåget var 40 min försenat men det gjorde inget, när ja väl kom ner så möte mormor upp mig och vi åkte hem till henne, käkade mat och sen gick vi ut på en promenad. Dagen gick fort och somna rätt tidigt. Torsdagen var lugn, handla,promenad,snacka och bara njuta..
På fredag åkte vi först till överby och sen åkte jag hem till Peter, helt underbart<3
På lördagen åkte jag hem till mormor och vi hade så himla mysig, tack för att du finns..
Och sen dagens bekymmer. Mitt tåg skulle gå 11.55 mend et vart försenat förs 10 min och sen är det inställt och ersättnings bussen skulle inte komma förrens om en timme och hade vart tvungen att byta buss i herrljunga. Så jag frågade mormor och Nisse om dom kunde köra mig till Götene och sen skulle mamma och pappa hämta mig där och det gjorde dom ! Så dom körde mig till götene, vi käka mat och sen böt jag bil och åkte hem.
När ja kom hem så packa jag upp allt,tränade,duscha, och sen sitter jag här..

Imorgon börjar skolan igen,´och är rätt nervös + så ska jag upp klockan 5 och kan inte sova..
men ska försöka.-.


Jag saknar dig redan


Hejdå

2010-08-11 / 09:20:10
Hejdå nu tar jag min resväska och åker ner till vänersborg. Kommer hem på söndag igen..



10 augusti

2010-08-10 / 22:23:44
Sista dagen avklarad på jobbet för den här sommaren, eller nej. Men sista innan skolan börjar får nu blir det nästan vaje helg framför mig istället..  Skulle hem till Madde och sova men hon mådde inge vidare så blev att va hemma och packa om väskan typ 100 gånger innan jag viste vad ja skulle ha med mig, men har säkert för mycket men skit samma.. Kan ju säga att jag har fullt schema när ja kommer ner men framför allt så ska jag träffa Peter och reda ut en del saker och höra hur det är . Men ska ta tåget ner och sen får jag se vad som händer..

Nu ska jag sova, ska upp rätt tidigt..

Du är allt och mycket mer..

9 augusti

2010-08-09 / 23:09:21
Ja nu är det bara en vecka kvar på sommarlovet, för nästa måndag börjar skolan igen och ett nytt kapitel i livet.. Men nu tar vi en vecka i taget, idag på jobbet var det för lugnt så man nästan somna hoppas det blir bättre imorgon när jag gör min sista dag innan skolan börjar för sen blir det att arbeta nästan varje helg.
Ska ringa några samtal imorgon om jobb som jag har på gång, hoppas säger jag bara!
Men iimorgon efter jobbet åker jag hem, käkar och kollar en extra gång så jag har med mig allt till mormor..
Johanna kör mig till hallsberg så ska jag sova hos madde sen på Onsdag förmiddag går tåget från hallsberg och kommer hem på söndag eftermiddag och då kommer jag berätta hur mina dagar har vart.

Nu ska jag krypa ner i sängen..

Sweetdreams.

- Emelie ♥

5 augusti

2010-08-05 / 21:46:26
Efter en sån här dag skulle kanske dom flesta va helt döda, eller vad vet jag..
Det började med att jag vaknade runt nio efter en helt sjuk dröm, käka frukost och gjorde mig ordning.
Sen kom syrran och vi började bär in grejer i häst transporten och körde till lägenheten, höll på ungefär två timmar sen så åkte jag hem, käkade och åkte in och jobba och det var en sån dag som man aldrig stod still. Efter jobbet så gick jag till syrrans lägenhet och där höll vi på i fyra timmar. Nu när jag kom hem så hoppa jag in i duschen och nu ska jag krypa upp i soffan och se en film och samla energi till imorgon.

Imorgon är jag ledig så ska hjälpa till i lägenheten heladan och jag kommer få en nyckel dit så kan ju utnyttja den:). Vi ska till IKEA och sen ner till motala..

When I looked to youre eyes, I see a angel. 


- Emelie

Natten till 5 augusti

2010-08-05 / 01:02:22

En dag på jobbet kan vad som helst hända. Ena turen/dagen är det så segt att man somna och nästa stund är det så mycket att göra att man helt plötsligt är tillbaka i hamnen, så var det sista turen idag. Vi hade de lugnt men sen kom alla på engång och ville fika/dricka men det gör inget, det blir bara roligare..

Efter jobbet hämtade jag ut mina tåg biljeter. När jag kom hem så hade Emelie,Börje och Ylva kommit, så vi grillade, spelade kubb och satt och tjötade. Nu är klockan 01.00 och ska krypa ner i sängen snart. Senare idag så jobbar jag bara mellan 15-17 så det är lugnt, ska hjälpa min syster att flytta till lägerheten innan och efter jobbet. Imorgon är jag ledig heladagen, så antinge blir det att hjälpa syrran eller så får jag hitta på något annat.
Lördag jobbar jag kväll och söndag jobbar jag från 8-17 så då är de hel dag, sen jobbar jag måndag och tisdag.

Efter jobbet på tisdag kör syrran mig till Madde och vi ska försöka ha en tjejkväll medans hennes kille är hemma;) Sen på onsdag 11.15 sätter jag mig på tåget ner till vänersborg och kommer inte hem förrens på söndag eftermiddag så det blir lite semester innan skolan börjar igen. 

Nu ska jag krypa ner i sängen..

- Saknar dig mer än jag vågar erkänna


Emelie ♥

Det är svårt!

2010-08-03 / 22:25:09

Jag vill verkligen berätta hur jag mår och känner men jag kan inte lätta mitt hjärta och bara berätta istället låser jag det inom mig och låter det försvinna av sig själv med tiden, men funkar det i längden? Jag vill ringa/sms och berätta hur det egentligen är,vill kunna lita på att du ställer upp och säger det ordnar sig finns här, men hur ska man kunna veta att det finns non som säger så när man inte berätta hur man mår?
Jag vill att alla andra ska lätta på sitt hjärta och säga hur dom mår jag ställer upp men varför kan jag inte lätta mitt hjärta till non och säga hur jag egentligen mår? För sanningen är att det inte är värst bra, vill inte sitta och beklaga mig eller berätta varför här, men i själen känner jag att det är något som fattas, nått som tynger mig jag vet inte vad som händer med mig.

Mina tankar och känslor runt dig går inte att beskriva.
Dom senaste två/tre veckorna som har gått sen allt hände har jag förändrats, jag vet inte vad det är, men emellanåt mår jag jätte bra och sen är jag så nere i tankar och funderingar att jag inte känner igen mig själv, vad händer? Jag kan inte gå runt så här längre, kan ine gå runt och känna så här eller må så här. Måste ta tag i det innan skolan börjar och ett nytt kapitel men när ska man våga ta steget och berätta?





- Someone´s watching over me


Emelie ♥