sista dagen

2011-02-28 / 18:28:53
Idag är det sista dagen för denna måndad.. Som vanligt på måndag har vi praktiskt så de va köket för min del..
Allt funka väl bra tror jag, tankarna snurrar och snurrar och vet inte vad ja ska göra, eller jo nu ska ja lägga mig på golvet och göra några magövningar...
Varför kan det inte sluta, sluta ha dem här tankarna, snälla.
Puss
//
Emelie

Har bestämt mig!

2011-02-27 / 22:46:43
I min blogg brukar jag skriva om mina tankar och känslor och det ska jag fortsätta med fast mer personligt, menar det här blir som min dagbok för allmänheten.. Någon stanns måste jag öppna mitt hjärta då har jag beslutat mig här som kanske är den dumaste platsen. Självklart kommer det bli lite med matlagning,servering och arbeta som är en stor det av mitt liv men framför allt,tankar,känslor,vänner,familj och skolan... 

Hur ska man känna sig....

2011-02-27 / 22:38:57
Hur ska man känna sig efter att ha blivit sårad så här mycket? Jag vet att allt ha en menning i livet, är det så att man ska sitta här och blivit sårad av någon man verkligen bryr sig om?? Ja frågor men okända svar. 

Helgen har vart okej, har kännt mig lite kraslig så har vart hemma. I lördags köpte jag mig en bil, så ja kan övningköra i och sen ha när jag väl får kortet :D Det lönar sig verkligen att ha sparat pengar från förra sommarens sommarjobb!

Nej nu ska jag sova, sporlovet är slut och nu börjar en ny vecka med nya tag. Ska försöka skriva en del i veckan.. 

Pusss
//
Emelie♥

Fredag

2011-02-25 / 12:45:20
Fredag och tre dagar kvar på lovet och sen är det tillbaka till skolan igen, både bra&dåligt.. 
idag så ska jag antingen in till Hallsberg och träffa Sonny eller va med jonte och dem, hmm får se vilken humör jag är på ;) .. Men funderar på att dra in och träna kanske, det är ju alltid skönt.. Snart ska mamma och jag ut och gå en sväng sen får vi se vad som händer, nej nu ska jag städa upp lite i mitt rum, suger!!



Pusss
//
Emelie

Bättre.....

2011-02-22 / 22:35:17
Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän.

Allt ja kan säga är att jag känner mig sviken av dig..

saknar

2011-02-22 / 22:33:06
Saknar den tiden då man alltid mådde bra och kände att allt var underbart i livet.. Sitter och kollar på gamla bilder som kja hade på datan, jag har förändras en del på 6 månader till utseendet men är frågan har ja ändrats inom mig också? Ja till viss del, jag är nog lite starkare i mig själv och bryr mig inte om vad alla andra tycker om mig, njuter kanske mer av livet men känner mig nog lika ensam, hur kan de va möjligt??
Ja kan inte fatta jag kan sitta och sakna en person när jag inte ens umgås me honom på fridtiden, de ända man har gjort är att snacka med honom i skolan eller ibland på nätet, men jag vet att det är nått hos honom som ja gillar och ja vill utforska det lite mer.. Menmen man kan inte få allt här i världen så det är lika bra att acceptera det..

Sportlovs vecka!

2011-02-21 / 18:27:23
Heeejsan i kylan! Nu har man 1 veckas ledigt, hur undebart är inte det?? 
Idag började ja dagen med ett tränings pass på gymmet, det var guld ! Nästa vecka blir det en dejt med Kanon och hoppas det blir av nu.. Men annars har dagen flyttet på och tagit det lugnt, imorgon blir det att träffa bästavännen Elin och onsdag kanske Erik en snabbis...  Jag får se vad veckan har att erbjuda, tar dagen som den ommer.. Sen idag fick jag reda på att man verkligen inte kan lita på vem som helst längre och inte ska ta saker för givet... 

Jag bryr mig inte, jag slår inte tillbaka jag går där ifrån.. 


Ha en bra kväll.

Puss
//
Emelie ♥

Fredag!

2011-02-18 / 18:41:21
JIPPI äntligen fredag och  nu har man 1 veckas lov framför sig :D ! 
Som vanligt har det vart en lugn fredag, som har vart bra, förutom träffen i Örebro, hahahah det är ju skrattretande... Nu är både mina bröder här och jag älskart ! Har inte träffat Martin sen oktober/november och Danne var nog 1 måndad sedan.... Nej nu ska ja ner och umgås med familjen imorgon får ja se vad dagen bjuder på men jag vet när martin är hemme blir det alltid mycket skratt, piantbol och bus.. 

Ha en trevlig kväll

Pusss ♥

Hårdare än vad man trodde

2011-02-17 / 18:08:21
Det är hårt det här, ni kanske tänker vad menar hon nu? Jo jag menar att den här saknaden man har inom säg, längtan och sorgen på något sätt. Den bryter ner än sakta i små bittar i taget och jag vet inte vad ja ska göra längre.. Men ja vill inte beglaga mig men vet inte riktigt hur ja ska göra. Men det bästa är att f göra som ja brukar, ta på mig ett leende och låssas som om allting är bra.

Torsdag !!!!!!

2011-02-17 / 09:22:50
Idag så har man sovmorgon till kvart i tio men som vanligt utnyttjar jag den inte så jag åkte in och tränade ett riktigt skönt konditionpass! Snart har jag 1½ timmes hotell lektion sen slutar jag, ska på gymintro :).. Annars idga händer de inte så mycket, imorgon kommer brorsan och honom har jag inte träffat sen oktober/november..,.

Skulle vela svälja huvudet och glömma allt för en sekund..



Pusss
/Emelie

Onsdag och det är kallt !

2011-02-16 / 17:42:01
Hejsan ! Kan förs säga att i måndags låg ja hemma sjuk, jipppi eller inte. Igår hade vi två lektioner som var helt onödiga och idag hade vi inga lektioner för alla va inställa och lärare var sjuka! Helt ondöigt att behöva åka in och sen vänta två timmar till nästa buss fast Elin och jag gick och tränade en stund. Imorgon har jag dubbelpass i hotell och vi börjar kvart i tio men åker in och tränar har 1½ timmes lektion (första delen) sen slutar jag för att ja ska ha gymintro måste bygga på mer maskiner.. Fredag vet jag inte hur den ser ut, men det märker vi.. 

Allt känns så underligt, allt verkar bra och lyckligt men under allt är det sorg, ensamhet och saknaden som domenerar. Det vill jag inte vissa men snart orkar man inte hålla masken på. Det är sorg i ögen, inge liv i ansiktet och man bara finns där och flytter med, vad är det som händer?? 


Puss♥

Godmorgon!

2011-02-12 / 09:49:20
Godmorgon alla underbara läsare! 

Idag så är det kanon fint väder, det är blå himel, solen lysser och det är små kyligt ute.. Mamma och pappa ska iväg med grannarna på skotter åkning senare så ja blir antinge hemma eller så ska ja in till Örebro.. Men snart ska mamma och ja in till byhållan Askersund och sen hem igen.. Tänkte ta mig en promenad i det underbara vädret.. Annars har det inte hänt så mycket merän att han ringde mig runt halv fyra imorse, jaja pojkar när dem är onyktra, hahahahaha får se hur pigg han är idag!!! Nej nu ska ja chilla ha en fortsatt bra lördag! 

Pusss

oväder!

2011-02-11 / 19:28:39
Ja som sagt, det är oväder i Sverige och det gjorde så jag inte kunde åka och träffa honom men inte deppar jag för det, för imorgon åker jag in :D Nice detta !! Så ikväll blir det en hemma kväll och det suger multi. Men som sagt det är lugnt, kan va skönt det också ibland, så ska ner och duscha sen ska ja mysa upp mig i soffan med mammsen och pappsen för idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min pappa år !!! GRATTIS världens bästa pappa, älskar dig.. ^



Så ser man ut en kväll som denna! 

Dax att ringa ett litet samtal och sen ner i duschen..

Pussss

Dagen är.....

2011-02-10 / 21:41:26
Dagen är en sån dag man känner att man bara vill dra täcket över huvudet och sova.. 
Men hade sovmorgon till kvart i tio men åkte in och tränade innan och så himla undebart. 
Den ända lektionen vi hade idag är dubbel pass i Hotell och viss de är okej men onödligt, menar vi börjar kvart i tio och slutar halv två.. Men men, efter skolan och arbetade Ludde,Elin och jag med vårat projektarbete i småföretagande, kommer bli kanon! När ja kom hem lagade mamma och jag mat sen har jag bara haft dö tid typ.. Vill lägga mig ner, sova och bara att de ska va fredag eftermiddag, för då ska jag träffa honom, underbart ! :) 

Men varför jag känner att det är en sån dag man vill dra täckte över huvudet det är för jag vet inte.. Jag känner att ja inte har ork till något längre, känns som ja bara går dagarna in och ut. De händer inget speciellt, ingen säger något speciellt, men ja känner att de största behovet är att ja måste dra iväg en sväng, jag tror att under sportlovet kommer nog ja åka nån stanns, men de säger ja alltid med det slutar med jag är hemma och åker in och tränar istället.. 

Men nu ska ja försöka sova.. 

Sweeetdreams darlingar! 

Pusss

Underbart

2011-02-09 / 09:44:02
Har sovmorgon till halv elva och som vanligt åkter man in och tränar själv, de är skönt för man kan verkligen träna länge och hårt men det är alltid kul med sällskap.. Ska ha datakundkskap,svenska och matte, funderar på att dra hem så ja kan plugga hotell till imorgon men jag vet inte än ... Ska sms och höra med mamma om ja kan dra hem och att hon kör hem mig isåfall... Igår gjorde jag inte allt för mycket och idag måste jag plugga, men orkar inte :/..
Nu sitter jag i skolbibloteket och väntar på att klockan ska bli halv elva så man kan få börja och så nån kan va gullig och smörja mig på tatueringen.. 

Neeej nu ska jag sätta mig och läsa nån bok eller nått....  


Pusss ♥

Nu sitter den där!

2011-02-07 / 21:44:33

Är det så ?

2011-02-06 / 12:36:55
Nu är det så att jag kan inte bara sitta här och glömma bort min blogg det funkar ju inte så !
Men jag har inte haft ork att lätta mitt hjärta här och berätta om dagarna eller hur jag mår, men om man sammanfattar allt så är det utsidan visar inte hur insidan egentligen mår. Men nog om hur jag mår. 

Januari har vart en okej månad, mycket skratt och även lite ilska men det ska de va ibland. Har träffat ännu mer folk och jag har såklart också fyllt och fick världens underbaraste present, en tatuering som ja ska få imorgon ! 
När jag ändå är inne på morgon dagen kan jag meddela om att jag har ett stort prov i metod köket(kall kök), både praktiskt och teoretiskt. När det gäller att baka måste jag göra minst 5 saker, pga att jag redan har så högt betyg och så måste jag skriva bra på provet men det värsta är att jag orkar inte att plugga, har ingen ork! Jag har börjat glömma bort läxor/prov och kommer på dagen innan eller samma dag att man hade något, det är inte likt mig. Vad händer? börjar jag redan bli skoltrött eller vad händer? Jag vet att jag saknar en viss person otroligt mycket men tyvärr vill jag inte ha henne i min familj efter allt hon gjort som sårade mig, men jag vet att jag saknar dig syrran! Men nu ska jag ner och sätta en bulldeg och sen ska jag sätta mig i solen och läsa " Jag saknar dig, jag saknar dig av Peter Pohl". Skriver kanske senare ikväll eller imorgon när jag har haft provet och är ny tatuerad! 

Puss