hm

2010-07-31 / 10:08:03
En del saker är svårt att acceptera och om jag lyssnar på mitt hjärta så säger den hur jag känner för dig.

Tre veckor kvar på sommarlovet sen börjar skolan, under den helgen 20-22 augusti blir det att dra ner till vänersborg med Tommy och några kompisar till honom och att festa, yeeh:D
Veckan innan skolan börjar blir att att antinge dra till stockholm eller vänersborg får se..

Kram!

Allt känns så.....

2010-07-17 / 09:53:23
Allt känns så himla jobbigt just nu.
Jag har ett sommarjobb som jag trivs på, har underbar vänner och en helt underbar familj men ändå är det något som gör att jag mår så här, det kan va saknaden efter dig eller att mina drömmar gör mig så förvirrad..
Kan det ha vart kärlek vid första ögon kastet ?
Jag vet inte vad jag ska ta mig till med allt det här, men som tur har jag Madde som jag kan prata med och hon förstår hur det är...

Idag ska jag in och träffa Madde, sen ska vi iväg och jobba på räkfrossan ikväll.
Imorgon är jag LEDIG! Annars har jag två fulla veckor till framför mig, har gjort över 100 timmar på tre veckor, det är väldigt bra!
Nej men nu ska jag ut och gå.

Puss ♥

Sommaren är allt bra underbar!

2010-07-10 / 10:19:20
Jaa vad kan mer begär av sommaren?
Sol,bad,jobb och sommarflörtar :D

Andra veckan som är full av arbete och nästa vecka är den lika full.
Igår skulle jag jobba kväll med fick ledigt och det var det värt, kvällen var guld!
Familjen oveergaard och två vänner till kom ner, vi käkade mat, satt och snackade. Jag vissade runt i huset och tog fyrhjulingen och visade runt med Peter och sen Tommy. Senare drog alla ungdomar upp och badade i broken fast jag hoppa det och badade i tunnan och bastade istället.. Peter och jag var ju bäst på att starta bastun, det krävdes fyra män att tända tunnan och jag pch peter klara bastun själva.. Vi satt och basta, bada tunna och sen vid tolv tiden tog vi fyrhjulingen upp till broken och tog ett natt dop vart ju ett nakenbad, och sen tillbaka och bastade. Duschade, satt och snacka och sen la oss och sova vid två tiden men kunde inte sova låg och kolla på klockan nästa hela tiden..
Och när man vart väckt vid halv åtta var man helt död,men var bara att gå upp göra sig ordning och sen ta det lugnt. Ska snart in och servera på två bröllop, börjat ett slutar sju eller åtta, Maria,Markus och Peter kommer tillbaka ikväll så det blir att basta igen.... Men nu ska jag göra mig ordning och gå sen sova en stund lite..

Kvällen var guld igår, minnen för livet..

Puss ♥

Varmt och helt underbart!

2010-07-03 / 10:11:22

Det är varm och helt underbart väder ute!

Men det var ett bra tag sen jag skrev här, men har gjort så himla mycket sen 5/6 jag skrev sist.. Mitt förra inlägg berättade jag hur min sista vecka i skolan skulle vara och det gick otroligt fort helt plötsligt var det torsdag och man skulle gå ut nian, kan liksom inte fatta att man redan har gått ut grundskolan!
Kan börja med avslutningsmiddagen, den var helt underbar, när man satt där så förstod man att nu är det slut, det är näst sista dagen med klassen och att imorgon skiljs vi åt. Det var underhållning i aulan, maten var serverad av lärarna och sen vart det dans, kan säga att jag kommer sakna mig klass väldigt mycket, laddar in bilder efter inlägget..

Skolavslutningen, aww det kommer va minnen för livet, alla var så fint uppklädda och var på så bra humör!
Vi tågade ner till landskyrkan, vi fick diplom, Linda och Emma sjöng och jag läste en dikt. Vi tågade tillbaka till respektive klassrum och fikade och fick slutbetygen. Sen var det bara att göra sig berädd att gå ut på trappan och sen åka skrinda.. 1,2,3 ALLTID BÄST, ALLTID FÖRST 9 A!!!! Fick blommor och sen var det bara att gå ner till skrindan, vi hördes nog mest av alla .. Efter åt åkte vi hem, fikade/åt mat, öppnade paket och fick mer blommor.. På kvällen umgicks vi med några från klassen..

Sista natten med gänget.
Under dagen var det helt okej, hade vart roligare om det var bättre väder, tyvärr regna det hela dan men discot på kvällen gjorde det roligt.. Kvällen var det absolut roligaste på hela dagen, jävlar var man sjöng med och hoppade.. Kom hem tre/halv fyra, sov två timmar sen var det bara att åka till stan igen för att åka till frankrike!